Wednesday, January 11, 2012

The Life & Times of Tim - 1. season

The Life & Times of Tim - 1. season - created by Steve Dildarian 2008

Tänud soovituse eest lähevad Adile. The Life & Times of Tim oli mõnus, kuid vaimustust ei reserveeri, sest kogu lubatud-oodatud must huumor keerles vaid seksi ümber. Suuremal või väiksemal määral seksiga seotud piinlikke situatsioone jagus igasse episoodi (mis omakorda sisaldas kahte lühiugu), kuid kogu muu ala jäi täielikult puutumata. Ei olnud neegri ega juudinalju, puudus poliitpila ning seksuaalvähemuste üle ilkumine, ehk kõik see mis teeb ühest mustahuumori sarjast tõeliselt vürtsika maiuspala. Eks elab ka nende seksinaljadega ära, kuid selliselt mehelt nagu Tim, kes kuulas ära alati kõige nõmedamad nõuanded ja käitus siis neile vastavalt, oleks oodanud ka teistlaadi ebakorrektsuste ämbrisse astumist. 3,5/5

2 comments:

adi said...

Tühja see räpasus, mulle meeldis see, et iga ~10 minutiline episood on vaimukalt kirjutatud konkreetne sisutihe lugu. Sisukam kindlasti kui 90% eelmise aasta pooleteistunniseid jänkikomöödiaid.

Trash said...

Jah, võiks nõustuda, et hulga parem mitmest-setmest. Anyway, teine sesoon tundub juba põnevam, teemad on justkui laiemad.