Thursday, February 23, 2012

Final Fantasy XIII-2

Jälle kaua tehtud kaunis Final Fantasy XIII-2. Jätkab umbkaudu selle maailma järel, kus eelmine XIII pooleli jäi, aga suund on täitsa teine. Esimene mäng oli kramplik, kinnine, ühe raja peal liikuv seiklus. See siin on vastupidine: lahtine ja segane. Isegi nii segane, et pärast paari mängutundi ei pruugi aru saada, kus edasi minema peab. Tempot on jõudsasti juurde keeratud. Aga tegelaste kaadrit on sama palju vähendatud. Nüüd on ainult kaks segase taustaga peategelast, kolmanda meeskonnakaaslase asemel saab metsast endale kolle sõbraks korjata, Pokemoni stiilis.

Isegi kui mäng algab kergemini, siis sisu poolest on uus teema ja peamine kurjam väga keskpärase animesarja mõõtu. Fännid võivad sedasinast asja mängides suurest naudingust ju vahtu suunurgast välja ajada, aga keskmisele tarbijale on see kvaliteetne toode lihtsalt liiga jabur. Kuus tugrikut kümnest.

6 comments:

Metsavana said...

Said Mardi nüüd ka kampa kaasautoriks ? :)

Soprano said...

Kui blogil pole kaasautorit, siis sul pole õige blogi.

Trash said...

Baka laagris sai räöägitud jah, et ta võiks mängudest kirjutada, kuna kogemusi palju ja tal (vist?) ei ole peale Sokaikani soiku jäämist kohta kus mängudele hinnanguid anda.

Trash said...

Põhimõtteliselt videomängud on popkultuuriblogi viies sammas muusika, koomiksite, raamatute ja filmide kõrval. Täna muide Pez veel soovitas, et peaks lisaks olema hipster-fashion fotod, et täiuslik noorteblogi kokku saada.

Metsavana said...

Sa Trash pane kord nädalas uued hilbud selga ning tee endast pilt. On ka see hipster-fashion nurk täidetud ;)

Trash said...

Kus ma need uued hilbud võtan? Kannan sama pusa ja samu pükse kuni need mul jalas ära lagunevad. Ja siis ka sunnib naine alles uusi ostma või siis ostab suisa ise. :)