Thursday, May 31, 2012

South Park - 15. season

South Park - 15. season - created by Matt Stone, Trey Parker 2011

Adi kiitis South Park´i, et see seriaal on suutnud pidevalt taset hoida. Selleast paar kuud tagasi loetud jutust inspireerituna võtsin siis viieteistkümnenda ( et olla absoluutli kindel, et ma sealt mõnda episoodi juba varem näinud ei ole) sesooni ette ja pean tõdema, et adil oli õigus, sari on tõesti taset hoidnud, kuid kuna minu jaoks polnud see juba ilmumishetkel teab mis vaimustusetõstja, siis kahjuks on ka see tase säilinud. Jah, väga teravaid panekuid ning häid ideid (History Channel, shitty-music, Dr. Pepper ja agnostikute pere, ...) on mitmeid kuid need justkui ei ehitu lõpuni ning jäävad mitmete pulaepisoodide vahel õige mõjuta. Oleksin igast episoodist oodanud samapalju head huumorit kui lõpuks sesooni peale kokku sai, aga kohati venitati ikka haigutuseni ja nii need pool tosinat superägedat vaimukust ei saanudki õiget lööki. 3/5

Siin üks paroodia mida ei osatud vaimukalt pakkuda.

4 comments:

adi said...

SP niimoodi episoodiliselt on olnud alati hit'n miss, aga nende võlu on suuresti, et kui hititakse siis valusalt ja häbenemata. Ei mingeid tabusid ega tagasihoidmisi.
Täitsa julgelt soovitan sul ära vaadata ka ülejäänud 10+ seasonid ainult seetõttu, et saada kätte need vähesed, aga siiski suurepärased episoodid.

Trash said...

Kardan, et ei suuda, ikka liiga hulll ettevõtmine tundub see 33+ diski, kuigi rootsi kaubamajas on kenasti leti peal, võta vaid.

Mart said...

South Park on üks neid eesrindlikke sarju, mille kogu toodang on nende enda ametlikul saidil vaadata. Tõsi küll, vaatamise ajal pead kannatama reklaami, mida nad viimasel ajal on ka ogaruseni juurde keeranud, aga vähemasti on kõik episoodid olemas. http://www.southparkstudios.com/full-episodes

Trash said...

Arvutist ma ikka vaadata ei kannata, hiljuti siin ühe Ugly Americans´i episoodi vaatasin ja panin 23 minuti jooksul nii 10 korda pausile, et midagi muud teha. :)