Tuesday, August 21, 2012

Gantz : Perfect Answer

Gantz: Perfect Answer - Shinsuke Sato 2011

Järjefilmi nimi on küll Perfect Answer, aga väga perfektsed need ei ole, sest ikka jäi paratamatult paar asja kummitades vastust ootama. Mõningaid vastuseid aga antakse, Gantz´i maailma avardatakse ning üsna õiges suunas näidates, et kõik ei pruugi olla nii mustvalge kui esialgu paistab. Lugu ise oli esimesest osast põnevam, aga kui alguses tundsin puudust stoorist ning kirusin väheke taga erinevatega tulnukatega madistamisi, siis seekord oli vaat' et vastupidi - stoorit oli piisavalt, aga omanäolisi vastaseid nappis. Aga ikkagi ulme ja loopõhiselt põnev ulme, pluss lõpus veel aasiapärane eepilist laadi eneseohverdus. Anime seriaaliga tutvust tegema ei hakka, aga mõne Gantz´i filmi vaataks küll ära. Another Gantzi vast mitte, selle oleks pidanud kahe vahele paigutama. 3,5/5

6 comments:

H said...

Kuna esimene film oli animega võrreldes jama, siis ma teist vaatama ei hakka, aga... samas tuleb tunnistada, et anime ise oli suht veniv märulikohtade vahel, niisiis soovitan hoopis Gantzi manga ette võtta sul. See on kõige parem neist kolmest =)

H said...

Või noh, anime probleem oli peamiselt selles, et seda hakati enne vorpima kui piisvalt mangat valmis oli, niisiis venitatakse kõik sündmused liiga paljude osade vahel laiali, et hooaega ikka täis saada. Lõpuks jõudiski sari koomiksile järele ning seetõttu ei lähe selle lõpp mangaga üldse kokku. Manga läheb järjest eepilisemaks, aga sarjas oli lihtsalt WTF lõpp.

Trash said...

Ma kardan, et mul ei ole seda mangat kelleltki laenata ja ostma ka just käsi ei tõuse, aga tänud soovituse eest!

H said...

Ega fännid tõlgivad nagunii kiiremini kui ametlikud tegelased. Mina lugesin siit.

Trash said...

Tänks, aga ma kohe kuidagi ei kannata arvutist lugeda. Paar aastat tagasi sain ühe peatüki ühest koomiksist loetud ja paar kuud tagasi proovisin teist, kuid olen siiani seal kusagil 20 lehekülje peal. Kuigi nüüd selle viimase peaks läbi lugema, ei ole nii palju just materjali, nii tunni jagu kuvari ees passimist.

H said...

Täitsa arusaadav. Paber on ikka paber...