Thursday, December 13, 2012

Metal Machine Music Nine Inch Nails and The Industrial Uprising

Metal Machine Music: Nine Inch Nails And The Industrial Uprising - Ben Hardyment 2009

Üle kahe tunni kestva dokumentaali jooksul keskenduti poole tunni jagu industriali, kui muusikastiili, juurtele ning arengule ja tunni jagu räägiti esimestest NIN´i EP-dest ning almunitest ehk täpselt see mida ma näha ja kuulda tahtsin. Lõpus muidugi värskemat kraami samuti, aga kuna minu jaoks lõppes NIN siis kui nägin "Perfect Drug´i" videot ja leidsin, et aitab küll, siis viimastele pajatustele siin dokis mingit rõhku ei asetaks. Ei väida, et peale "The Downward Spiral´it" Reznor enam head mussi ei teinud, lihtsalt seeei ole enam minu tassike teed ning üks ajajärk sai eelpool mainitud albumiga läbi.
Eks saab pettunut mängida, et paljusid US industrial-scene tegijaid ei mainitud, härra ise kaamera ees ei käinud ning mitmed intervjueeritavad olid liiga fänniõhinas ning jätsid jobude mulje juttudega kuidas see kõik ikka nii ootamatult raju ja brutaalne oli , kuid kena pildi sai kokku sellegi poolest. Pildi muusikust, ärihaist ning imago-geeniusest. Tänud Adile soovituse eest, ilma tema kommentaarita oleks vast kahe silma vahelt läbi libisenud. 3,5/5

Woodstock 1994 - kult!

2 comments:

adi said...

Kuigi ega ka endal post- Spirali lugusid pleieris eriti palju ole, aga hindan siiski Reznori pidevat liikumist (mõnikord ikka jumal teab kuhu suunda, klimberdab viimasel ajal suht kaootiliselt klaverit).

Trash said...

Ma iseei ole aastaid üldse NIN-i plaadilt kuulanud. Mingi hetk justkui võiks, agasamas vajadust ei tunne. :)